Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Geminis GHT7 in gebruik genomen

12 meter lang en een doorsnede van 1,5 meter,
Dat zijn de afmetingen van de werkstukken die sinds februari 2013, binnen Molenmaker Techniek in Sneek bewerkt kunnen worden. Op deze extra grote CNC draaibank genaamd "Geminis GHT7 G4" kunnen nu tussen de centers, cilindersbuizen met een diameter van 1,5 meter doorsnede en stangen met een lengte van 12 meter bewerkt worden. Stangen met een doorsnede tot 230mm kunnen doorgestoken worden, waardoor de lengte van het werkstuk kan toenemen tot wel 20 meter!


 

Schoonste bedrijf

Op 3 januari j.l. heeft Molenmaker Techniek, tijdens de drukke gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie, van de Vereniging Handel en Industrie Sneek en de Vereniging van Sneeker Zakenlieden de prijs voor het ‘schoonste’ bedrijf in ontvangst mogen nemen. Een oorkonde uit handen van wethouder Leo Pieter Stoel werd overhandigd aan Otbert Molenmaker.

 

Prijs 'schoonste' bedrijf

 

Anayak HVM 6000 in gebruik genomen

Nadat Molenmaker Techniek in januari een bedfreesbank(inclusief een 4de as en draaitafel (1200 x 1200 mm)) heeft aangeschaft. Is het dan zover. Na een uitgebreide renovatie en opknapbeurt hebben we de bedfreesbank in gebruik genomen. Deze CNC gestuurde freesbank biedt de mogelijkheid om zeer grote werkstukken in eigen huis te fabriceren.

 

Bedfreesbank

 

Nieuw pand

MTS is op de huidige locatie aan de Schoenmakersstraat uit de jas gegroeid waardoor besloten is om een nieuw pand te laten bouwen.Het nieuwe pand krijgt een oppervlakte van 4800 m2 waarvan 3000 m2 productieruimte en 1800 m2 magazijn en kantoorruimte en zal rond april 2011 worden opgeleverd. Op 1 juni 2010 heeft mevrouw C. Molenmaker de eerste paal geslagen als start voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand aan de Wagenmakersstraat 14 op industrieterrein de Hemmen A7-II te Sneek.
 

Nieuwe pand


 

 
 
 
 
MTS-CILINDERS.NL 
Wagenmakersstraat 14  -  8601 VA Sneek 
T: 0515 43 42 26


 

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.